MEG-verken mer eller mindre.

Blond,smart, morsom og ille nydelig (synes Erik da). Interessant og veltalende. Til tider sexy og forførende. Fasinerende har jeg også hørt at jeg er. Erfaren sykepleier , god venn og omsorgsfull mor. Hjelpsom datter og “den gærne tanta”

Samfunnsengasjert derimot, det har jeg aldri hørt om meg selv før. Og det er ikke så rart tenker jeg. For jeg er nok ikke den som snakker høyest når det kommer til politikk og naturvern og sånt. Jeg skulle gjerne beholdt palmeolja i nugattin jeg- det var syyykt mye bedre (for meg). Jeg trodde først at palmeoljen var så farlig. At det var derfor den forsvant. Det var visst ikke heelt sånn.

Jeg burde lese mer tenker jeg. Jeg har lest 3 bøker de siste 10 åra og det er en shoppoholikers dagbok, Emmy og (ett eller annet guttenavn, jeg husker ikke. Veldig bra bok i alle fall). og Forbilde av Sophie Elise. Alle bøkene ble lest ferdig i løpet av få dager, men ble jeg mer kunnskapsrik på samfunnsnyttige ting? Tjaa. Jeg tror i alle fall ikke jeg ble noe dummere.

Jeg vet hvor stort areal lungene dine har men jeg kan ikke navnet på hovedstaden i langtvekkistan.  Får man bruk for det liksom? I hverdagen? Er man dum dersom man ikke kan dette? Eller lite interessert? Overfladisk?

Jeg prøver å være snill og rettferdig. Kommer med noen glupe utsagn når det passer meg. Resten av tiden prøver jeg å fokusere på å være MEG. Den MEG som JEG vil være. Verken mer eller mindre. Klarer jeg det? Noen ganger, men absolutt ikke hele tiden. Note to self: BLI BEDRE PÅ Å VÆRE MEG<3

Er du god på å være DEG?

Lea<3

Fredagslyx og dinosaurer.

Høsten er tiden for kos og hygge inne. Hva er da bedre enn fredagslyx på et spa hotell. Som navnet sier er det luksus fra fredag kveld til lørdag morgen. Ikke gratis(ikke syyykt dyrt heller) -men sååååååå verdt det. 

Fredagslyx paketet, som det heter, var min bursdagsgave til Erik. Den besto av 4 retters middag på fredag kveld og så 2 timer stille spa fra kl 21-23 hvor spa avdelingen kun var åpen for fredagslyx gjestene. Altså oss og noen få til. Så var det frokost på lørdag morgen før utsjekk. En perfekt liten oppladning før lørdagens walking with dinusaurs i Oslo med 4 spente gutt

Her er masse bilder.  Ingen bilder inne fra spa avdelingen folkens. Bursdagsbarn må jo slippe å dele gaven sin med andre 😉  Men han likte seg så godt at han gjerne vil tilbake så neste gang har han ikke noe valg.

Vann spa hotell ligger i Sverige ca 1 times kjøring fra Halden. Helt perfekt. Hotellet har masse å by på.. Ta en titt på siden dems (HER) Jeg bare elsker de herlige bassengene med forskjellige lukter,lyder og temperatur. Fra iskaldt og lyst til varmt og mørkt og mystisk. 

  •  
  •  

 

4 retters middag: Ryggbiff-torsk-ost- epleterte. Nydelig høstinspirert mat.

Blir ikke mer morro enn man(eller Erik) gjør det til selv.

Walking with dinosaurs i Oslo spektrum var enda bedre enn forventet. Ungene satt stille i beundring i 2 timer, kun avbrutt av en 20 minutters innlagt tissepause.  Vel verdt en tur til hovedstaden med 4 råskinn. <3<3<3<3

4 spente gutter.

Og vi tar jo opp plass som alltid. En hel rad for oss selv (litt overdrivelse, men ikke mye)

Flotte lys og lydeffekter.

 

Alt i alt en flott helg med full fart. Just the way I like it. 

I morgen er det fredag igjen og denne helgen blir også full av fart. Bursdager og overnattingsgjester som skal game. I morgen tenker jeg også å starte på mitt nye prosjekt for alvor. Jeg gleder meg til å komme igang skikkelig så jeg kan dele med dere.

Lea<3<

 

Vendepunktet

På vei hjem fra barnehagen nå ble jeg så motivert at jeg ikke engang rakk å henge fra meg jakka i gangen før jeg slang meg ned med pcn. Jeg var så redd for å miste den gode følelsen. 

Levering i barnehagen i dag gikk som en drøm og i går kveld ble jeg også introdusert for et spennende prosjekt jeg tenker å hive meg inn i med stort engasjement. En hyggelig omtale av meg og bloggen min fikk jeg også av en søt medblogger. (http://audmarit.blogg.no/)

Etter å ha delt  mitt innerste med dere i går var det utrolig deilig å få gode og snille tilbakemeldinger . Både her på bloggen og på messenger. Jeg satte virkelig pris på det. <3 Og jeg er så takknemlig for alle dere som tar dere tid til å lese bloggen og til og med kommentere og fortelle om dere selv.

Jeg føler alt startet med min lille bønn til Gud om hjelp. Etter den er det akkurat som jeg har våknet. Fått mot og kraft hvis man kan si det sånn(innmarri klisje kanskje). Jeg føler meg i alle fall mer motivert og sterkere enn på lenge.

Det funker jo ikke sånn at han der oppe bare fikser alt for meg nå (det hadde forresten vært utrolig behagelig). Jeg må selv ta tak. Men styrken til å starte min nye reise mot nye mål har han nok gitt meg. Uansett hva det er så har det hjulpet. Mulig jeg er mer åpen og klarer å se muligheter. Hvem vet. Og egentlig spiller det ingen rolle.  

 Jeg har ikke fått satt meg så mye inn i dette prosjektet enda da jeg ikke kjente til det før i går kveld. Mange kjenner sikkert til det men det var nytt for meg.Noe har definitivt skjedd. Kanskje er det pga jeg ser en vei mot å nå nye mål litt klarere nå etter min lille messenger samtale med annebrith(http://annebrith.blogg.no/ )i går kveld. Det er nemlig hennes prosjekt jeg har kastet meg inn i.

Jeg har bestemt meg for å ta grep om mitt eget liv. Det er kun jeg som kan få til endringer. Jeg skal ta livet mitt tilbake og jobbe målrettet mot mine mål. Jeg må bare ta de rette valgene og jobbe hardt så kan jeg klare akkurat hva jeg vil. Og det skal jeg. Så nå er det bare å finne ut hva det er jeg vil da. Hehe. Jeg har noen ideer om det skal dere vite. Og det kommer til å bli sååååå bra. Det er jo en grunn for at jeg kalles for dronninga av prosjekter blant mine nære og kjære. Håper dere ble skikkelig nysgjerrige nå. Jeg er superspent. Bli med meg på reisen!!!!!!!!

Ut med janteloven og inn med mot,styrke og hardt arbeid. Nå skal vi nå nye mål. 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<<33<3<3<3<3<3<3<3

Lea

 

 

Fanget i min egen labyrint.

Sett på deg smilet! Smink deg så ingen ser at du er blå og hoven under øynene etter å ha grått deg i søvn. Fiks håret og pynt deg-ingen trenger å se. Ingen trenger å få vite. 

I går kveld ba jeg til Gud for første gang på over ett år. Det var ikke lett heller. Det var så lenge siden sist at jeg visste nesten ikke hvordan jeg skulle starte. Men jeg gjorde det, og jeg angrer ikke.

Jeg har alltid hatt min barnetro. Jesus er født på julaften og døde på et kors. Alt det fine i bibelen er sant og det grusomme er ikke sant. Selektiv tro sier nok mange. Ja kanskje det, men min tro har aldri skremt meg eller dømt meg. Den har bare ligget der i bunnen og vært en trygghet. 

Pappa var kristen. Han lærte meg om alt det gode i kristendommen og la ikke vekt på det dømmende. Men vi hadde våre diskusjoner rundt kjøkkenbordet. Jeg prøvde hele tiden å utfordre. De siste årene av kampen mot kreft ble hans tro bare sterkere og sterkere og han opplevde en hel del “ting” . Sånne ting man kun forteller om til mennesker som vet at man ikke er gal. Han var sterk i troen selv de siste dagene av sitt liv. Han fikk nattverd på sykehuset og etter det gled han inn i en fjern verden før han døde dagen etter. Trygg på at  han hadde lagt sitt og familiens liv i de beste hender. 

Liten,men fin avsporing der dere. Dere lurer sikkert på hva som fikk meg til å be igjen? Jo jeg innså (har vel sett det lenge) at jeg ikke selv klarer å håndtere den labyrinten jeg selv har laget det siste året. Et virrvarr av følelser og mennesker.Nye og gamle. Valg og forpliktelser. Konsekvenser etter valg JEG har tatt. Konsekvenser for alle de rundt meg. UNNSKYLD. Familie og venner. Mine tre dyrebare engler. <3<3<3

Så derfor ba jeg i går. For første gang på leeenge. For jeg er ikke sterk nok selv til å løse dette på en god måte. Så jeg ba om at ting måtte ordne seg til det beste for alle og sovnet. Sovnet midt i “samtalen”, slik jeg husker å ha gjort mange ganger før.

Levering i barnehagen var allikevel svært tung i dag også. Mange utfordringer ligger og venter. Og jeg er fortsatt lei meg, men jeg fikk mot til å dele og kanskje er det en god start. For meg og kanskje for flere.

Lag dere en fin mandag og bruk uken på å se,lytte,føle,gråte en skvett og le. IKKE glem å le folkens.

(Flere er sikkert spente på hvordan SPA og walking with dinosaurs var i helgen. Det kommer folkens. <3)

 

Lea<3

Blond og dum?

Jeg er jo egentlig mørk i håret fra naturens side, men dæven nå føler jeg meg som det sies :blond og dum.  Ikke er jeg spesielt dum heller. Jeg har alltid vært flink i det jeg driver med og jeg klarer meg bra sosialt. Så blond og dum er ikke noe som beskriver meg. ( Egentlig et utrolig tett uttrykk) Men sånn føler jeg meg assa nå.

Å være samfunnsengasjert er ikke bare bare assa. Det er jo et virrvarr av meninger, riktig og gal informasjon og uopplyste tullinger som ikke gjør innhentingen av fakta noe lettere for oss som er gjennomsnittlige glupe, som meg selv. Så da jeg fikk øye på et innlegg om bompenger i Sarpsborg i dag fikk jeg meg noen artige opplevelser.

Bomringer-nei fy. Og godtroen som jeg er (og uerfaren i å lese sånne artikler) tenkte jeg at ja, fy søren, sånn her kan vi ikke få det.Jeg kan jo ikke betale typ 20000kr i året for å  besøke familien min (det var det jeg leste nemlig. Såååå dyrt kunne det bli).

Jeg følte meg ganske sikker på at jeg nå hadde funnet skikkelig hot fakta om hvordan ting skulle bli og var klar for å kunne diskutere tema bypakke nedre Glomma med Offar (min morfar og Sarpepatriot). Offar har snakket om disse bompengene  en årrekke nå, men det er først i dag jeg har forstått hva han har snakket om. Men først måtte jeg jo brife litt med min nye kunnskap for Erik. (Han er selve svaret på en menneskelig google søkemotor.) 

Det ene motinnlegget etter det andre kom på bordet og jeg følte at jeg var på skikkelig tynn is med min nye kunnskap. Her måtte det mer research til. Mye mer. Jeg tapte den runden så det sang. Det var ikke  “we are the champions” jeg sang kan du si.

Jeg følte meg rett og slett dum der jeg satt og fikk servert helt andre sider og vinklinger (kall det harde fakta). Men jeg skal komme sterkere tilbake. Den som gir opp har tapt.

Godt jeg har langt blondt hår da. For da gjør det ikke noe om jeg virker dum (egentlig har jeg mørkt og ikke noe hår). Eller hva skal vi si om sånne typer utsagn? De finnes fortsatt. Blond og dum!

Det skrives mye rart der ute assa. Her også, for nå er jeg usikker på om det heter blond og dum eller dum og blond. Shit ass.  

Lea

 

 

#bypakkenedreglomma #sarpsborg #bypakker #bomring #blond

 

 

Dere motiverer-tusen takk<3

I går satt jeg her i kroken min og skrev at jeg vurderte å legge ned bloggen min og kastet ut et spørsmål til dere om jeg burde det.( Les om det her) I dag sitter jeg her og er så utrolig takknemlig for all ros og støtte jeg fikk fra dere. Jeg ble helt satt ut.

Jeg postet innlegget i går kveld og la fra meg pc og telefon.  Satte meg ned med tv2 sumo for å se på farmen,torpet og bloggerne og trøste meg selv med sjokolade og kaffe. Etter 45 minutter, tror jeg, skulle jeg ned og hente mer kaffe og tittet fort på telefonen min. Det var mange nye mail så jeg tenkte at kjære vene sååååå mye reklame nå liksom. Åpnet i nysgjerrighet og der sto det bare blogg.no nedover hele siden på skjermen. Shit. Hjertet hoppet over flere slag og jeg tenkte bare-oi hva skjer nå? 

Satte meg ved pcn og åpnet. OMG- masse lesere og mange kommentarer på rekordtid. Jeg ble helt stressa. Men mest av alt glad. Sååå utrolig glad. Tenk at dere tok dere tid til å lese og skrive til MEG.

I dag sitter jeg her med masse motivasjon og skriveglede. Jeg har hele helgen full av planer som jeg bobler over med og gleder meg til å dele med dere. Så titt innom bloggen for SPA i Sverige og Walking with dinosaurs i Oslo.

På tide med litt samfunnsengasjement her på bloggen også-følg med!!!!!

Masse store klemmer 

Lea <3

Burde jeg legge ned bloggen?

Jeg sitter og tenker her nå. Grubler faktisk. Hva skal jeg gjøre fremover? De siste ukene har ikke vært noen gode uker pga mye forskjellig, som dere vet. Jeg orket ikke å blogge og jeg orket svært lite egentlig.

Jeg hadde en del små delmål da jeg begynte å blogge og alle har jeg nådd. Nå er det litt større delmål jeg kan strekke meg etter hvis jeg vil det. Jeg følte jeg mistet en del lesere de dagene jeg ikke blogget og nå føles det tungt å begynne på nytt igjen. Jeg har også kjent på følelsen av å bekymre meg for hvordan barna mine blir påvirket av at jeg skriver mine tanker, følelser og meninger på bloggen. Jeg har kjent på meg selv at jeg har sensurert innleggene mine i redsel for å skade barna mine. Skummel tanke. Jeg har vært redd for at de skal få kommentarer fra klassekamerater og andre. Folk snakker, jeg vet jo det.

Jeg føler jeg har mistet kontakten med noen venner også.  Blitt skuffet over at jeg har fått lite støtte og anerkjennelse fra flere jeg trodde ville stå ved min side, men samtidig møtt positivitet fra flere jeg ikke ventet det fra.

Det er jo ikke det at andre skal rose meg for dette. Det er jo noe jeg selv har ønsket å prøve. Ønsket å utfordre meg selv og finne frem til hvem jeg er. Og det har jeg klart. Jeg føler jeg har funnet min “indre blogger”. Men når jeg hører meg selv si til Erik i dag at ” jeg vet ikke om det er noen vits lenger, jeg har mistet mange lesere og jeg er ikke motivert for å skrive noe. Ikke kan jeg ta bilder heller nå for jeg har blitt så tjukk”

Tjukk du lissom. Jeg har gått opp 4 kg det siste året og det er trivselskilo vil jeg si.( Og at Erik er så sykt god på å lage mat) Jeg veier ca 58 kg og er 160cm høy. Jeg bruker small i klær og str 37 i sko. Ække tjukk jeg vettu. Vet jo det selv. Og forresten elsker jeg at jeg har fått både fyldigere rumpe og pupper. 

Har jeg betydd noe for noen gjennom bloggingen min? Spiller det noen rolle om jeg deler mine tanker og følelser? Jeg håper og tror det. Betyr det noe for meg? Eventuelt hva betyr det?

Hmmmm. Det må jo være flere som har tenkt som meg i løpet av sin bloggkarriere. Når  man føler at man ikke har motivasjon til å jobbe, men heller ikke vil legge bloggingen helt vekk. Jeg er sånn at jeg ikke liker å gjøre ting halvveis. Jeg vil være god i det jeg driver med. Enten det er å være mamma, jobbe som sykepleier eller blogge. Jeg har alltid vært sånn. Jeg vil være god. Jeg trenger ikke være best, men god. Er det feigt å gi opp etter bare noen få måneder?

 

Lea<3

Hva man sier og hva man gjør!

Fikk en liten tanke i hodet mitt nå mens jeg sitter i kroken min og roer ned etter legging av gutta, matpakkesmøring og rydding etter familieselskap med fårikål. Hør på dette og tenk over det.

Når sa du sist noe eller ytret en holdning som du visste du ikke mente eller du visste du ikke ville klare å stå for eller gjennomføre? For du har nok gjort det du også. Alle gjør det. Men vi er ikke særlig lystne på å innrømme det. Ikke engang for oss selv. SPESIELT ikke for oss selv.

I det siste har jeg blitt mer og mer opptatt av å stå for mine egne holdninger og valg. Det har blitt viktig for meg å være ærlig med meg selv. Tørre å si det jeg mener og stå for det. Ikke bare følge strømmen, men tenke selv også.

Mange mener mye. Og mange mener mye bra, det er ikke det. Men det er ikke alltid at det andre mener er det rette for meg.  Her ble det mye mening. Hehe.

Hva menes det om i dag? Barneoppdragelse er alltid bra å mene masse om. Spesielt menes det mye om hva andre burde mene om barneoppdragelse. (mener jeg da)Hvem gjør det rett og hvem gjør det feil. Finnes det en fasit? Jeeessezzz den skulle jeg betalt mye for.

Kropp!!!!!!  Så utrolig mye det er å mene rundt KROPP. Silikon, fillers (er det ikke det det heter? uff jeg henger ikke med),rumper,neser og superfit meg her og der.

Jadda. Så er det bare, for meg i alle fal,l å innrømme ovenfor meg selv at jeg mener en hel masse jeg også. Masse som mange andre ikke mener og som heller ikke er riktig for dem å mene. Tåler jeg det? At andre ikke nødvendigvis er enig med meg?

Er jeg mot silikon og fillers? Skulle jeg egentlig ønske at jeg hadde større lepper og en superfit kropp med en lekker spretten rumpe? Ja visst. Hvorfor ikke? Vel 1: jeg synes det ser dritvondt ut å få nålestikk i leppene, så nei takk(har heller kjøpt en sånn dyr sak fra Dior som skal gjøre leppene fyldige), men hadde jeg turt og jeg visste det ble bra så tror jeg at jeg ville prøvd det. 

2: jeg er altfor lat til å bli superfit  og 3:: jeg er altfor glad i usunn mat .

Hva skal jeg frem til? Tja, har jeg noen gang hatt meninger om dette som jeg ikke egentlig har ment eller vært helt ærlig på? Helt sikkert. Jeg har nedsnakket alt av dette. Og jeg har hengt meg på holdninger til nettvet og oppdragelse som jeg ikke har klart å etterleve og heller ikke helt vært enig i. 

Har jeg vært ærlig med meg selv og andre om det? Ikke så ofte før, men har absolutt begynt med det i det siste og det føles skikkelig deilig. Å tørre å si det jeg mener akkurat der og da. Så får det bare være da, at andre synes det er tett med hairextensions  og vippeserum når man nærmer seg 40 år og at det er helt  sykt å starte en blogg og legge ut masse privat om seg selv. 

Helt tydelig mener jeg like mye som alle andre. Hva man sier er ikke nødvendigvis det samme som  man gjør. Så herlig at vi er så forskjellige. Gud så kjedelig hvis alle hadde ment det samme som meg.  Eller?

Nå blir det TV2 sumo og farmen på meg. DER er det mye å mene noe om der 🙂

Lea

 

Jeg planla det godt-må planlegge bedre neste gang.

Goooood morgen folkens.

Flere enn meg som er forkjøla om dagen? Jeg har seriøst Glomma rennende gjennom bihulene mine (Niagara Falls ville være å ta litt i synes jeg). Håper dere har våknet i god form og at dagen har startet rolig. Blogg og kaffe på senga på søndag morgen er aldri feil.

Jeg har hatt en lei tendens (synes Erik ) til å skremme Erik. Ikke alltid med vilje engang. Jeg derimot er ikke  så lettskremt så da han klarte å få meg til å hoppe typ en halv meter opp fra gulvet her om dagen var det seiersdans (av typen skikkelig hoverende). Hevngjerrig som jeg er bestemte jeg meg så klart for at hevnen skulle bli skikkelig søt. Så da Jakob (min eldste sønn) sa han kunne hjelpe meg å filme en prank mot Erik var jeg ikke vond å be. Jakob har en egen youtubekanal (noe jeg selv også har måttet få meg) så han er myyye mer kjent med filming enn mora si. Vi har snakka om det tidligere også, at han og jeg skal lage en kul film sammen. Uansett så var vi dritspente begge to og resultatet kan dere se under.

 

 

Bedre lykke neste gang tenker jeg vi sier. Jeg skal så syyyykt få til dette. Fatter ikke hvordan han klarte å manøvrere seg unna teipen. En stokk er bedre koordinert enn han (som regel). Men nå har jeg fått skremt han litt i alle fall. Følg med for prank 2 og 3 osv.

Jeg måtte jo så klart betale litt for filmhjelpen så her er Jakob sin youtube kanal. Ta en titt innom og like da dere. 

Lag dere en super søndag.

Lea<3

Var jeg verdt et arr mamma?

Jeg har akkurat kommet hjem etter å ha kjørt sønnen min til en kompis. Kompisen hadde skadet seg på trening i dag og sønnen min tenkte at et lite sykebesøk med ipad kunne muntre han opp. Så derfor hoppet vi i bilen.

Syngende (gaulende som mamma pleide å si da jeg bodde hjemme,eller egentlig ropte ho: “TENK PÅ DINE MEDMENNESKER Æ!!!!) på Beautiful sammen med Bazzi og Camila Cabello så jeg sønnen min i sidesynet. Han virket så stille og betenkt. Vanligvis synger han og jeg sammen i bilen( vi er begge syyykt gode på tekster. Vi kan synge sangen etter å ha hørt den EN gang). Jeg dempet lyden og spurte så klart om noe var galt. “Ikke akkurat noe galt mamma, jeg bare tenker på alt som kan skje med deg.” Tenk om du er en robot mamma.” “Jeg er vel ikke adoptert?

Eksistensielle spørsmål rett og slett. Viktige spørsmål med viktige svar. Jeg husker selv at jeg drev og funderte på sånt da jeg var liten. Tenk om noen andre hadde tatt over mamma sin kropp og tenk om jeg var fra et mystisk sted et annet sted i verden og hadde en mamma og pappa der. Og frykten for at det skulle skje noe galt med foreldrene mine. At jeg skulle stå igjen alene.

Kjære gutten min, jeg  har et arr på magen som bevis på at jeg er mammaen din og jeg er absolutt ingen robot” (slang på en sånn skummel robotstemme på det siste svaret. Det slo ann). ” Men var jeg verdt et arr mamma?”  

Barn er så ekte. De sier ting som det er og de spør om det de lurer på. Om han var verdt et arr den lille sjelen. For et utrolig flott spørsmål å spørre mammaen sin om. Jeg ble både rørt og stolt. For en styrke å kunne spørre noen om et så dypt spørsmål. Tenk å ta sjansen på at man ikke blir skuffet med et svar man ikke ønsker. Det viser stor trygghet både på seg selv og den man spør. Og heldigvis var det meg han spurte og jeg ble sååååååå stolt og glad.

Så klart kunne jeg bekrefte at han var verdt alle verdens smerter og arr og at jeg var veldig stolt av mine  3 keisersnittarr( LES OM DET HER). Ett for hver sønn jeg har fått og som jeg elsker så høyt. I sidesynet mitt satt det nå en smilende gutt. Nesten litt overveldet over mammaens kjærlighetserklæring. 

Med en høylydt Bazzi feat. undertegnede, kom plutselig sånne merkelige tanker som noen ganger kommer over meg i forskjellige situasjoner- som når du står på en høyde og føler at kroppen vil hoppe utfor stupet-akkurat som noe som trekker deg utfor. Sånn kan jeg ha det når jeg kjører bil også -en sånn følelse av at noen bare drar rattet i retning av et tre eller utfor en kant. Hvordan ville det føles i det jeg treffer treet og sekundene etter? Er det flere som har sånne merkelige tanker? De som er suicidale vil noen mene, men nei, det er ikke sånne type tanker. Far from! 

Hva om jeg døde? Verden ville gått videre,det vet jeg jo. Jeg har mistet pappa-allikevel er jeg lykkelig. Jeg har mistet nære mennesker både til sykdom,alderdom og brå død. Men jeg ler fortsatt hver dag.

Gang etter gang går verden videre. Alle vi rundt har fortsatt livet vårt. Hverdagen er som den var og vi ler og har det gøy. Det er rart å tenke på at vi er så lite viktige for verdens videre eksistens. Vi setter spor ,men vi er unnværlige, verden klarer seg uten oss. De vi er glad i klarer seg uten oss. Er ikke det litt fælt å tenke på? Jeg synes det. Og det gir meg  nesten dårlig samvittighet ovenfor de jeg har mistet.

Samtalen med sønnen min satte igang masse tanker og følelser hos meg. Så klok han er. Jeg gleder meg til å hente han igjen senere i kveld. Håper vi kan fortsette samtalen. Jeg er så nysgjerrig på tankene hans. Heldige meg.

Lea