Har du lyst til å være med?

Hei fine gjengen. En ny uke og nye muligheter. Takk for at dere titter innom hver dag<3 Nå er jeg endelig klar for å dele litt av det jeg holder på med om dagen.

Innimellom ser jeg at bloggere fremsnakker og linker til andres blogger. Flere bloggere er flinke til dette. Jeg har dessverre vært for opptatt av å få igang min egen blogg, men det har jeg lyst å gjøre noe med. Forrige uke var jeg nemlig så heldig å bli fremsnakket av en blogger som følger meg og det var virkelig kjempekoselig.

Jeg har sett på bloggerne på TV (så klart) og så at flere av dem møttes og lærte av hverandre og hjalp hverandre. De samarbeidet litt for å oppnå resultater.

Mitt spørsmål er derfor: Har du lyst til å være med i en liten gruppe- ca 10-15 bloggere-hvor vi kan prøve ut litt ideer for å hjelpe hverandre å vokse?

Det er viktig at du har som mål å blogge hver dag og at du har lesere hver dag. Du  ha et genuint ønske om å få flere lesere.Du  være villig til å sette andre i et positivt lys. Jantelovtenkning er ikke aktuelt her. Alle i gruppen skal få noe positivt ut av dette.

Har du lyst til å være med? Kommenter under eller send meg en melding så kontakter jeg deg og forteller om ideen min. 

 

Lea<3<3<3

 

3 kommentarer

Siste innlegg