MEG-verken mer eller mindre.

Blond,smart, morsom og ille nydelig (synes Erik da). Interessant og veltalende. Til tider sexy og forførende. Fasinerende har jeg også hørt at jeg er. Erfaren sykepleier , god venn og omsorgsfull mor. Hjelpsom datter og “den gærne tanta”

Samfunnsengasjert derimot, det har jeg aldri hørt om meg selv før. Og det er ikke så rart tenker jeg. For jeg er nok ikke den som snakker høyest når det kommer til politikk og naturvern og sånt. Jeg skulle gjerne beholdt palmeolja i nugattin jeg- det var syyykt mye bedre (for meg). Jeg trodde først at palmeoljen var så farlig. At det var derfor den forsvant. Det var visst ikke heelt sånn.

Jeg burde lese mer tenker jeg. Jeg har lest 3 bøker de siste 10 åra og det er en shoppoholikers dagbok, Emmy og (ett eller annet guttenavn, jeg husker ikke. Veldig bra bok i alle fall). og Forbilde av Sophie Elise. Alle bøkene ble lest ferdig i løpet av få dager, men ble jeg mer kunnskapsrik på samfunnsnyttige ting? Tjaa. Jeg tror i alle fall ikke jeg ble noe dummere.

Jeg vet hvor stort areal lungene dine har men jeg kan ikke navnet på hovedstaden i langtvekkistan.  Får man bruk for det liksom? I hverdagen? Er man dum dersom man ikke kan dette? Eller lite interessert? Overfladisk?

Jeg prøver å være snill og rettferdig. Kommer med noen glupe utsagn når det passer meg. Resten av tiden prøver jeg å fokusere på å være MEG. Den MEG som JEG vil være. Verken mer eller mindre. Klarer jeg det? Noen ganger, men absolutt ikke hele tiden. Note to self: BLI BEDRE PÅ Å VÆRE MEG<3

Er du god på å være DEG?

Lea<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg