Fredagslyx og dinosaurer.

Høsten er tiden for kos og hygge inne. Hva er da bedre enn fredagslyx på et spa hotell. Som navnet sier er det luksus fra fredag kveld til lørdag morgen. Ikke gratis(ikke syyykt dyrt heller) -men sååååååå verdt det. 

Fredagslyx paketet, som det heter, var min bursdagsgave til Erik. Den besto av 4 retters middag på fredag kveld og så 2 timer stille spa fra kl 21-23 hvor spa avdelingen kun var åpen for fredagslyx gjestene. Altså oss og noen få til. Så var det frokost på lørdag morgen før utsjekk. En perfekt liten oppladning før lørdagens walking with dinusaurs i Oslo med 4 spente gutt

Her er masse bilder.  Ingen bilder inne fra spa avdelingen folkens. Bursdagsbarn må jo slippe å dele gaven sin med andre 😉  Men han likte seg så godt at han gjerne vil tilbake så neste gang har han ikke noe valg.

Vann spa hotell ligger i Sverige ca 1 times kjøring fra Halden. Helt perfekt. Hotellet har masse å by på.. Ta en titt på siden dems (HER) Jeg bare elsker de herlige bassengene med forskjellige lukter,lyder og temperatur. Fra iskaldt og lyst til varmt og mørkt og mystisk. 

  •  
  •  

 

4 retters middag: Ryggbiff-torsk-ost- epleterte. Nydelig høstinspirert mat.

Blir ikke mer morro enn man(eller Erik) gjør det til selv.

Walking with dinosaurs i Oslo spektrum var enda bedre enn forventet. Ungene satt stille i beundring i 2 timer, kun avbrutt av en 20 minutters innlagt tissepause.  Vel verdt en tur til hovedstaden med 4 råskinn. <3<3<3<3

4 spente gutter.

Og vi tar jo opp plass som alltid. En hel rad for oss selv (litt overdrivelse, men ikke mye)

Flotte lys og lydeffekter.

 

Alt i alt en flott helg med full fart. Just the way I like it. 

I morgen er det fredag igjen og denne helgen blir også full av fart. Bursdager og overnattingsgjester som skal game. I morgen tenker jeg også å starte på mitt nye prosjekt for alvor. Jeg gleder meg til å komme igang skikkelig så jeg kan dele med dere.

Lea<3<

 

6 kommentarer

Siste innlegg