Vendepunktet

På vei hjem fra barnehagen nå ble jeg så motivert at jeg ikke engang rakk å henge fra meg jakka i gangen før jeg slang meg ned med pcn. Jeg var så redd for å miste den gode følelsen. 

Levering i barnehagen i dag gikk som en drøm og i går kveld ble jeg også introdusert for et spennende prosjekt jeg tenker å hive meg inn i med stort engasjement. En hyggelig omtale av meg og bloggen min fikk jeg også av en søt medblogger. (http://audmarit.blogg.no/)

Etter å ha delt  mitt innerste med dere i går var det utrolig deilig å få gode og snille tilbakemeldinger . Både her på bloggen og på messenger. Jeg satte virkelig pris på det. <3 Og jeg er så takknemlig for alle dere som tar dere tid til å lese bloggen og til og med kommentere og fortelle om dere selv.

Jeg føler alt startet med min lille bønn til Gud om hjelp. Etter den er det akkurat som jeg har våknet. Fått mot og kraft hvis man kan si det sånn(innmarri klisje kanskje). Jeg føler meg i alle fall mer motivert og sterkere enn på lenge.

Det funker jo ikke sånn at han der oppe bare fikser alt for meg nå (det hadde forresten vært utrolig behagelig). Jeg må selv ta tak. Men styrken til å starte min nye reise mot nye mål har han nok gitt meg. Uansett hva det er så har det hjulpet. Mulig jeg er mer åpen og klarer å se muligheter. Hvem vet. Og egentlig spiller det ingen rolle.  

 Jeg har ikke fått satt meg så mye inn i dette prosjektet enda da jeg ikke kjente til det før i går kveld. Mange kjenner sikkert til det men det var nytt for meg.Noe har definitivt skjedd. Kanskje er det pga jeg ser en vei mot å nå nye mål litt klarere nå etter min lille messenger samtale med annebrith(http://annebrith.blogg.no/ )i går kveld. Det er nemlig hennes prosjekt jeg har kastet meg inn i.

Jeg har bestemt meg for å ta grep om mitt eget liv. Det er kun jeg som kan få til endringer. Jeg skal ta livet mitt tilbake og jobbe målrettet mot mine mål. Jeg må bare ta de rette valgene og jobbe hardt så kan jeg klare akkurat hva jeg vil. Og det skal jeg. Så nå er det bare å finne ut hva det er jeg vil da. Hehe. Jeg har noen ideer om det skal dere vite. Og det kommer til å bli sååååå bra. Det er jo en grunn for at jeg kalles for dronninga av prosjekter blant mine nære og kjære. Håper dere ble skikkelig nysgjerrige nå. Jeg er superspent. Bli med meg på reisen!!!!!!!!

Ut med janteloven og inn med mot,styrke og hardt arbeid. Nå skal vi nå nye mål. 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<<33<3<3<3<3<3<3<3

Lea

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg