Fanget i min egen labyrint.

Sett på deg smilet! Smink deg så ingen ser at du er blå og hoven under øynene etter å ha grått deg i søvn. Fiks håret og pynt deg-ingen trenger å se. Ingen trenger å få vite. 

I går kveld ba jeg til Gud for første gang på over ett år. Det var ikke lett heller. Det var så lenge siden sist at jeg visste nesten ikke hvordan jeg skulle starte. Men jeg gjorde det, og jeg angrer ikke.

Jeg har alltid hatt min barnetro. Jesus er født på julaften og døde på et kors. Alt det fine i bibelen er sant og det grusomme er ikke sant. Selektiv tro sier nok mange. Ja kanskje det, men min tro har aldri skremt meg eller dømt meg. Den har bare ligget der i bunnen og vært en trygghet. 

Pappa var kristen. Han lærte meg om alt det gode i kristendommen og la ikke vekt på det dømmende. Men vi hadde våre diskusjoner rundt kjøkkenbordet. Jeg prøvde hele tiden å utfordre. De siste årene av kampen mot kreft ble hans tro bare sterkere og sterkere og han opplevde en hel del “ting” . Sånne ting man kun forteller om til mennesker som vet at man ikke er gal. Han var sterk i troen selv de siste dagene av sitt liv. Han fikk nattverd på sykehuset og etter det gled han inn i en fjern verden før han døde dagen etter. Trygg på at  han hadde lagt sitt og familiens liv i de beste hender. 

Liten,men fin avsporing der dere. Dere lurer sikkert på hva som fikk meg til å be igjen? Jo jeg innså (har vel sett det lenge) at jeg ikke selv klarer å håndtere den labyrinten jeg selv har laget det siste året. Et virrvarr av følelser og mennesker.Nye og gamle. Valg og forpliktelser. Konsekvenser etter valg JEG har tatt. Konsekvenser for alle de rundt meg. UNNSKYLD. Familie og venner. Mine tre dyrebare engler. <3<3<3

Så derfor ba jeg i går. For første gang på leeenge. For jeg er ikke sterk nok selv til å løse dette på en god måte. Så jeg ba om at ting måtte ordne seg til det beste for alle og sovnet. Sovnet midt i “samtalen”, slik jeg husker å ha gjort mange ganger før.

Levering i barnehagen var allikevel svært tung i dag også. Mange utfordringer ligger og venter. Og jeg er fortsatt lei meg, men jeg fikk mot til å dele og kanskje er det en god start. For meg og kanskje for flere.

Lag dere en fin mandag og bruk uken på å se,lytte,føle,gråte en skvett og le. IKKE glem å le folkens.

(Flere er sikkert spente på hvordan SPA og walking with dinosaurs var i helgen. Det kommer folkens. <3)

 

Lea<3

4 kommentarer
  1. Heia Lea 🙂
   Du er ikke alene om å ha hjelp av din barnetro og den et god å ha for meg også igjennom mine prøvelser og jeg har funnet ut at Gud virkelig finnes etter å ha fått mange viktige bønnesvar 😉😊 Jeg opplevde jo masse leit på veldig kort tid synes jeg mens jeg var gift i 10 år og siste 5 årene mistet vi 3 babyer i svangerskapet pga pappans kromosom avvik og vi fikk holdt egen begravelse for den sistfødte Samson👶 i 2009 så det hjalp i sorgen og vi fikk sette navnet til broren hans Jeremia 👶2007 også på steinen selv om han var tidligere født å lagt på fellesgraven på kirkegården,og jeg kan huske at igjennom denne prøvelser kom det flere ganger en liten grønn fugl som tegn på at jeg ikke var alene ❤💖 Dessverre taklet ikke min ektefelle å bære eneste av 5 søsken som ikke fikk barn som levde frem og mtp min fortid som rusmissbruker så ville det være vrient å adoptere og økonomien var heller ikke god nok og han ville ikke ha donert sperm heller så i 2012 valgte han å reise fra meg og dyrene og jeg ante ikke hvordan jeg skulle takle alt men jeg tok 1 dag av gangen å ba masse spesielt de første to årene men han valgte jo å overta en kamerats fraseparerte kone som hadde 2 barn så Håp er om å få han tilbake var jo lite selvfølgelig 🤔😜
   Poenget er ihvertfall at alt har faktisk gått bedre enn jeg fryktet selv om mine foreldre har støttet meg mye også men jeg vet at vi blir sterkere for hver prøvelse vi gjennomgår og nå er jeg min egen sjef å kan gjøre det jeg ønsker med Guds hjelp 🤔😉
   Jeg vet jo ikke hva du står i akkurat nå men Jeg er så glad for å høre år du ihvertfall tør å ta barnetroen til hjelp å be om hjelp så bare legg merke til de tegn som blir sendt deg via mennesker og dyr for det gir en oppmuntring og styrke å se når ting funker 😊😘
   En god klem sendes deg fra meg og jeg sender også en bønn for deg og dine ❤💖💙

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg