Blond og dum?

Jeg er jo egentlig mørk i håret fra naturens side, men dæven nå føler jeg meg som det sies :blond og dum.  Ikke er jeg spesielt dum heller. Jeg har alltid vært flink i det jeg driver med og jeg klarer meg bra sosialt. Så blond og dum er ikke noe som beskriver meg. ( Egentlig et utrolig tett uttrykk) Men sånn føler jeg meg assa nå.

Å være samfunnsengasjert er ikke bare bare assa. Det er jo et virrvarr av meninger, riktig og gal informasjon og uopplyste tullinger som ikke gjør innhentingen av fakta noe lettere for oss som er gjennomsnittlige glupe, som meg selv. Så da jeg fikk øye på et innlegg om bompenger i Sarpsborg i dag fikk jeg meg noen artige opplevelser.

Bomringer-nei fy. Og godtroen som jeg er (og uerfaren i å lese sånne artikler) tenkte jeg at ja, fy søren, sånn her kan vi ikke få det.Jeg kan jo ikke betale typ 20000kr i året for å  besøke familien min (det var det jeg leste nemlig. Såååå dyrt kunne det bli).

Jeg følte meg ganske sikker på at jeg nå hadde funnet skikkelig hot fakta om hvordan ting skulle bli og var klar for å kunne diskutere tema bypakke nedre Glomma med Offar (min morfar og Sarpepatriot). Offar har snakket om disse bompengene  en årrekke nå, men det er først i dag jeg har forstått hva han har snakket om. Men først måtte jeg jo brife litt med min nye kunnskap for Erik. (Han er selve svaret på en menneskelig google søkemotor.) 

Det ene motinnlegget etter det andre kom på bordet og jeg følte at jeg var på skikkelig tynn is med min nye kunnskap. Her måtte det mer research til. Mye mer. Jeg tapte den runden så det sang. Det var ikke  “we are the champions” jeg sang kan du si.

Jeg følte meg rett og slett dum der jeg satt og fikk servert helt andre sider og vinklinger (kall det harde fakta). Men jeg skal komme sterkere tilbake. Den som gir opp har tapt.

Godt jeg har langt blondt hår da. For da gjør det ikke noe om jeg virker dum (egentlig har jeg mørkt og ikke noe hår). Eller hva skal vi si om sånne typer utsagn? De finnes fortsatt. Blond og dum!

Det skrives mye rart der ute assa. Her også, for nå er jeg usikker på om det heter blond og dum eller dum og blond. Shit ass.  

Lea

 

 

#bypakkenedreglomma #sarpsborg #bypakker #bomring #blond

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg