Dere motiverer-tusen takk<3

I går satt jeg her i kroken min og skrev at jeg vurderte å legge ned bloggen min og kastet ut et spørsmål til dere om jeg burde det.( Les om det her) I dag sitter jeg her og er så utrolig takknemlig for all ros og støtte jeg fikk fra dere. Jeg ble helt satt ut.

Jeg postet innlegget i går kveld og la fra meg pc og telefon.  Satte meg ned med tv2 sumo for å se på farmen,torpet og bloggerne og trøste meg selv med sjokolade og kaffe. Etter 45 minutter, tror jeg, skulle jeg ned og hente mer kaffe og tittet fort på telefonen min. Det var mange nye mail så jeg tenkte at kjære vene sååååå mye reklame nå liksom. Åpnet i nysgjerrighet og der sto det bare blogg.no nedover hele siden på skjermen. Shit. Hjertet hoppet over flere slag og jeg tenkte bare-oi hva skjer nå? 

Satte meg ved pcn og åpnet. OMG- masse lesere og mange kommentarer på rekordtid. Jeg ble helt stressa. Men mest av alt glad. Sååå utrolig glad. Tenk at dere tok dere tid til å lese og skrive til MEG.

I dag sitter jeg her med masse motivasjon og skriveglede. Jeg har hele helgen full av planer som jeg bobler over med og gleder meg til å dele med dere. Så titt innom bloggen for SPA i Sverige og Walking with dinosaurs i Oslo.

På tide med litt samfunnsengasjement her på bloggen også-følg med!!!!!

Masse store klemmer 

Lea <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg