Burde jeg legge ned bloggen?

Jeg sitter og tenker her nå. Grubler faktisk. Hva skal jeg gjøre fremover? De siste ukene har ikke vært noen gode uker pga mye forskjellig, som dere vet. Jeg orket ikke å blogge og jeg orket svært lite egentlig.

Jeg hadde en del små delmål da jeg begynte å blogge og alle har jeg nådd. Nå er det litt større delmål jeg kan strekke meg etter hvis jeg vil det. Jeg følte jeg mistet en del lesere de dagene jeg ikke blogget og nå føles det tungt å begynne på nytt igjen. Jeg har også kjent på følelsen av å bekymre meg for hvordan barna mine blir påvirket av at jeg skriver mine tanker, følelser og meninger på bloggen. Jeg har kjent på meg selv at jeg har sensurert innleggene mine i redsel for å skade barna mine. Skummel tanke. Jeg har vært redd for at de skal få kommentarer fra klassekamerater og andre. Folk snakker, jeg vet jo det.

Jeg føler jeg har mistet kontakten med noen venner også.  Blitt skuffet over at jeg har fått lite støtte og anerkjennelse fra flere jeg trodde ville stå ved min side, men samtidig møtt positivitet fra flere jeg ikke ventet det fra.

Det er jo ikke det at andre skal rose meg for dette. Det er jo noe jeg selv har ønsket å prøve. Ønsket å utfordre meg selv og finne frem til hvem jeg er. Og det har jeg klart. Jeg føler jeg har funnet min “indre blogger”. Men når jeg hører meg selv si til Erik i dag at ” jeg vet ikke om det er noen vits lenger, jeg har mistet mange lesere og jeg er ikke motivert for å skrive noe. Ikke kan jeg ta bilder heller nå for jeg har blitt så tjukk”

Tjukk du lissom. Jeg har gått opp 4 kg det siste året og det er trivselskilo vil jeg si.( Og at Erik er så sykt god på å lage mat) Jeg veier ca 58 kg og er 160cm høy. Jeg bruker small i klær og str 37 i sko. Ække tjukk jeg vettu. Vet jo det selv. Og forresten elsker jeg at jeg har fått både fyldigere rumpe og pupper. 

Har jeg betydd noe for noen gjennom bloggingen min? Spiller det noen rolle om jeg deler mine tanker og følelser? Jeg håper og tror det. Betyr det noe for meg? Eventuelt hva betyr det?

Hmmmm. Det må jo være flere som har tenkt som meg i løpet av sin bloggkarriere. Når  man føler at man ikke har motivasjon til å jobbe, men heller ikke vil legge bloggingen helt vekk. Jeg er sånn at jeg ikke liker å gjøre ting halvveis. Jeg vil være god i det jeg driver med. Enten det er å være mamma, jobbe som sykepleier eller blogge. Jeg har alltid vært sånn. Jeg vil være god. Jeg trenger ikke være best, men god. Er det feigt å gi opp etter bare noen få måneder?

 

Lea<3

17 kommentarer
  1. Jeg er nok ikke den som skal snakke, fordi jeg har hatt uker uten blogging, men jeg syntes ikke du skal legge ned bloggen. Jeg kjenner godt igjen dette med at man sensurerer seg selv , jeg oppdaget at mamma leste bloggen min, og det er ikke like festlig tro meg. Så jeg har av den grunn sluttet å legge ” reklame” på fjesboka, av skrekk for at hun skal finne noe å ta meg på. Men jeg tenker som så jeg, bloggen er mitt fristed, ta deg en pause og se om du kanskje får noe av lysten tilbake, jeg tror det ofte hjelper. Jeg liker bloggen din jeg.

  2. Det e ikke feigt hvis du velger det. Men husker jeg så intervju med flere av bloggerne og det er typisk å ville stoppe i en periode. Hva er hovedgrunnen til at du vil slutte? Pga deg og ditt eller for lite feedback fra andre ? Hvis den ene lista er lengre enn den andre har du hvertfall svaret ditt… ( og hvis den lista hva andre tenker og mener er lengre, heier jeg på deg med fortsettelsen av bloggen)

  3. Hei,
   Å starte noe er tøft, og det er helt i orden å stoppe nå hvis det er det du ønsker. Men du har allerede nådd ut til mange, og jeg har troen på deg og at du kan nå fler.
   Ingen kjenner deg bedre enn degselv, gjør det som er best for deg.

  4. Jeg syns bloggen din er veldig fin. dessuten er det koselig å lese alt du gjør, tenker og driver med 🙂 men du må velge selv hva som er best for deg med tanke på dn blogg og hva du mener tar energi eller får energi fra. Syns du er flink jeg, og leser gjerne bloggen din videre om du velger å fortsette:) du er perfekt akkurat som du er.

  5. Du har herved fått en ny leser. Veldig bra skrevet. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, og jeg har bare holdt på en uke. Det satt veldig langt inne å opprette en blogg. Nesten ingen bekjente som vet det og det 4 dager etter oppstart at jeg turte å si det til madammen. Ikke har jeg Instagram og ikke Twitter, og for en uke siden trodde jeg blogg bare var rosa og omhandlet sminke, silikon og glam. Men mine fordommer er blåst bort. Det er så mange gode innlegg, sterke historier og bra folk. Jeg leser aldri bloggene til de “store”, realitykjendiser m.m. Så fortsett med blogg, det gleder nok flere enn du tror 🙂

  6. Jeg får inntrykk at du fikk en ganske god start, og ikke typ; 4 lesere det første døgnet,og kanskje 10 etter ei uke, for så å øke gradvis som er mer vanlig. Da er det faktisk helt naturlig å oppleve en viss nedgang når denne nykommer-effekten har lagt seg, for så at det begynner å gå seg til igjen. Det vanskelige med dette, er jo da at en gjerne begynner å tvile på seg selv og hele opplegget slik du beskriver.. Jeg syntes derfor du skal fortsette så lenge dette er noe DU liker å gjøre. Prøv å drit i statestikk og sidevisninger for en stund, og bare vær deg selv på bloggen. Du har mye og bidra med, og etterhvert som tiden går, vil leserne også komme etter. <3

  7. Gry Henriksen: Tusen takk<3 Ja jeg fikk en veldig god start og det var utrolig hyggelig at noen ville lese mine tanker og meninger. Takk for gode ord. Ha en fin kveld videre.

  8. overstokkogstein: Ååååååå tusen takk. Velkommen som ny leser. Det setter jeg stor pris på. Akkurat som deg trodde jeg blogg var kun rosa. Jeg hadde ikke lest blogg i det hele tatt før jeg startet en selv. Ha en fin kveld videre.

  9. Synes du er tøff jeg som åpner opp og deler tanker og følelser❤️. Lurt å stoppe opp og reflektere over hva man gjør og ønsker videre også, følg magefølelsen og BLÅS i hva andre måtte tenke og synse! Jeg synes det er gøy å følge deg her på bloggen iallefall 😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg