Hva man sier og hva man gjør!

Fikk en liten tanke i hodet mitt nå mens jeg sitter i kroken min og roer ned etter legging av gutta, matpakkesmøring og rydding etter familieselskap med fårikål. Hør på dette og tenk over det.

Når sa du sist noe eller ytret en holdning som du visste du ikke mente eller du visste du ikke ville klare å stå for eller gjennomføre? For du har nok gjort det du også. Alle gjør det. Men vi er ikke særlig lystne på å innrømme det. Ikke engang for oss selv. SPESIELT ikke for oss selv.

I det siste har jeg blitt mer og mer opptatt av å stå for mine egne holdninger og valg. Det har blitt viktig for meg å være ærlig med meg selv. Tørre å si det jeg mener og stå for det. Ikke bare følge strømmen, men tenke selv også.

Mange mener mye. Og mange mener mye bra, det er ikke det. Men det er ikke alltid at det andre mener er det rette for meg.  Her ble det mye mening. Hehe.

Hva menes det om i dag? Barneoppdragelse er alltid bra å mene masse om. Spesielt menes det mye om hva andre burde mene om barneoppdragelse. (mener jeg da)Hvem gjør det rett og hvem gjør det feil. Finnes det en fasit? Jeeessezzz den skulle jeg betalt mye for.

Kropp!!!!!!  Så utrolig mye det er å mene rundt KROPP. Silikon, fillers (er det ikke det det heter? uff jeg henger ikke med),rumper,neser og superfit meg her og der.

Jadda. Så er det bare, for meg i alle fal,l å innrømme ovenfor meg selv at jeg mener en hel masse jeg også. Masse som mange andre ikke mener og som heller ikke er riktig for dem å mene. Tåler jeg det? At andre ikke nødvendigvis er enig med meg?

Er jeg mot silikon og fillers? Skulle jeg egentlig ønske at jeg hadde større lepper og en superfit kropp med en lekker spretten rumpe? Ja visst. Hvorfor ikke? Vel 1: jeg synes det ser dritvondt ut å få nålestikk i leppene, så nei takk(har heller kjøpt en sånn dyr sak fra Dior som skal gjøre leppene fyldige), men hadde jeg turt og jeg visste det ble bra så tror jeg at jeg ville prøvd det. 

2: jeg er altfor lat til å bli superfit  og 3:: jeg er altfor glad i usunn mat .

Hva skal jeg frem til? Tja, har jeg noen gang hatt meninger om dette som jeg ikke egentlig har ment eller vært helt ærlig på? Helt sikkert. Jeg har nedsnakket alt av dette. Og jeg har hengt meg på holdninger til nettvet og oppdragelse som jeg ikke har klart å etterleve og heller ikke helt vært enig i. 

Har jeg vært ærlig med meg selv og andre om det? Ikke så ofte før, men har absolutt begynt med det i det siste og det føles skikkelig deilig. Å tørre å si det jeg mener akkurat der og da. Så får det bare være da, at andre synes det er tett med hairextensions  og vippeserum når man nærmer seg 40 år og at det er helt  sykt å starte en blogg og legge ut masse privat om seg selv. 

Helt tydelig mener jeg like mye som alle andre. Hva man sier er ikke nødvendigvis det samme som  man gjør. Så herlig at vi er så forskjellige. Gud så kjedelig hvis alle hadde ment det samme som meg.  Eller?

Nå blir det TV2 sumo og farmen på meg. DER er det mye å mene noe om der 🙂

Lea

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg