Jeg planla det godt-må planlegge bedre neste gang.

Goooood morgen folkens.

Flere enn meg som er forkjøla om dagen? Jeg har seriøst Glomma rennende gjennom bihulene mine (Niagara Falls ville være å ta litt i synes jeg). Håper dere har våknet i god form og at dagen har startet rolig. Blogg og kaffe på senga på søndag morgen er aldri feil.

Jeg har hatt en lei tendens (synes Erik ) til å skremme Erik. Ikke alltid med vilje engang. Jeg derimot er ikke  så lettskremt så da han klarte å få meg til å hoppe typ en halv meter opp fra gulvet her om dagen var det seiersdans (av typen skikkelig hoverende). Hevngjerrig som jeg er bestemte jeg meg så klart for at hevnen skulle bli skikkelig søt. Så da Jakob (min eldste sønn) sa han kunne hjelpe meg å filme en prank mot Erik var jeg ikke vond å be. Jakob har en egen youtubekanal (noe jeg selv også har måttet få meg) så han er myyye mer kjent med filming enn mora si. Vi har snakka om det tidligere også, at han og jeg skal lage en kul film sammen. Uansett så var vi dritspente begge to og resultatet kan dere se under.

 

 

Bedre lykke neste gang tenker jeg vi sier. Jeg skal så syyyykt få til dette. Fatter ikke hvordan han klarte å manøvrere seg unna teipen. En stokk er bedre koordinert enn han (som regel). Men nå har jeg fått skremt han litt i alle fall. Følg med for prank 2 og 3 osv.

Jeg måtte jo så klart betale litt for filmhjelpen så her er Jakob sin youtube kanal. Ta en titt innom og like da dere. 

Lag dere en super søndag.

Lea<3

2 kommentarer
  1. Victoria Larsen: .Ja søren assa. Jeg og Jakob var helt sikre på at dette skulle gå. Vi har i alle fall fått Erik oppmerksom. Han ser seg for rundt hvert hjørne nå. Hehe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg