Jeg måtte nesten gråte.

OMG for noen dager jeg har hatt den siste halvannen uken. Følelser og tanker har gått helt i spinn. Jeg har kjempet med tårer og kjempet med tanker. Jobbet med selvfølelsen og virkelig reflektert over selvbildet mitt og mine verdier.

Jaaaa folkens det handler så klart om min veldokumenterte hårkrise. (HER) De som følger meg på Insta har allerede fått svar på hvordan det gikk om lørdagen da det var planlagt nytt hårpåsett og nå gleder jeg meg til å endelig kunne vise dere alle sammen.

 

En engel jeg har kjent gjennom mange år og hårpåsett fikk meg nesten til å gråte om lørdagen. Hun reddet virkelig alt. Det kom nesten noen tårer da jeg så meg i speilet ca 4 timer etter jeg satt meg i stolen og spent ventet på dommen. “Dette skal vi fikse”, kjære gud, jeg turte nesten ikke å tro på det. Bare håpte jeg hørte riktig. Er det noen jeg stoler på og tør å legge håret mitt i hendene til er det denne engelen. Å fyyyy søren så fornøyd jeg ble. 

Før og etter styling <3

Fredag var den store vaske håret dagen som jeg hadde grua meg syyykt til. Jeg var livredd for at håret skulle tove seg igjen. Håret var fjonete og ødelagt og jeg hadde fått med meg en Olaplex kur hjem som skulle tas på fredag for å styrke håret enda litt mer før nytt hår forhåpentlig skulle på på lørdag.

 

Heldigvis gikk hårvasken bra, men jeg var nær ved å hyperventilere ved flere tilfeller. Må virkelig si at den kuren virket bra. Jeg kjente faktisk forskjell på håret før og etter kuren. Håret føltes sterkere ut liksom.

 

Jeg følte jeg svevde bortover gata da jeg var ferdig på lørdagen. Det blåste litt så det lange bølgete håret fikk virkelig vist seg frem i all sin prakt. Deilig var det. Jeg følte meg hel igjen. Jeg vet dette høres helt overfladisk og fjernt ut, men det er sant. Jeg følte meg som meg selv igjen. Krisen var nesten over. Nå var det bare å vente på å se om håret mitt tålte dette. 

Kvelden var reddet i alle fall. Jeg skulle ut og spise med Erik og et vennepar for å feire Erik sin bursdag. Og kvelden ble en stor suksess med den nye grønne buksedressen jeg kjøpte i Oslo for litt siden og langt nydelig hår.

Nå har det gått noen dager og jeg har enda ikke turt å vaske håret. Har gått med litt tørrshampo kan du si. I morgen får jeg bare hoppe i det og håpe på det beste. Jeg skal også en tur til frisøren min (etter hvert) og rette litt på fargen på toppen. Den ble ganske mye kaldere i fargen enn planlagt ved siste frisørbesøk. Men vet ikke om jeg tør å risikere flere kriser akkurat nå. Dessuten har jeg høstferie med barna denne uken og skal kose meg max med dem og ikke tenke på hår i det hele tatt. 

God natt og sov godt<3

Lea <3

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg