Bad hairday-er jeg gal?

Haaaallloooooo.

Våknet med hår på hodet i dag også æ gett. Da kan jeg kanskje stole på at det blir der da. Noen begynner sikkert å bli driiiiiitlei av å lese om det herrens håret mitt eller fraværet av det er kanskje rettere sagt, men kjære dere. JEG SAVNER HÅRET MITT noe fryktelig. Jeg prøver alle kunstens regler og tankesett for å overbevise meg selv om at jeg fortsatt er MEG. Men uansett hvor mye jeg prøver tror jeg liksom ikke helt på hva jeg selv sier.

Jeg begynner virkelig å kjenne på lysten til å vaske håret, men har fått beskjed om å ikke gjøre NOE med håret før den nye Olaplex kuren til fredag. Ikke vet jeg om jeg tør å vaske det heller. Sist det ble vaska av frisøren på mandag tovet det seg. Tenk om det skjer her hjemme. OMG jeg får helt angst. 

Til lørdag er den store dagen. Da får jeg endelig vite om jeg kan sette på nytt extensionhår. Det er evig lenge til. I går var jeg på Rema uten både sminke og hår. Det gikk forsåvidt fint. Sminke har jeg brukt lite av i det siste uansett, men følte meg naken uten hår assa. Det hadde nok ikke sett så ille ut hvis ikke det hadde vært så lyst i toppen. Frisøren har lovet meg å fikse på fargen til uka. 

For en som har brukt extensions i så mange år er dette virkelig en mektig følelse. Er jeg helt gal? Jeg føler meg overhodet ikke i nærheten av sexy eller tiltrekkende på noe vis om dagen. På telefonen kom jeg over noen bilder av meg med masse hår. Damn girl u good looking (med hår). Hehe.  

Er det nå jeg ser at dobbeltmoralen lenge leve. Fornøyd med meg selv osv du liksom. Lett å si, men ikke like lett å etterleve hele tiden. Men så er det jo ikke helt meg heller da. Jeg har jo ikke vanligvis så lite hår når jeg ikke har i extensions. Så jeg er vel litt unnskyldt? Er dere opptatt av håret deres? Har dere noen ting ved dere selv dere er spesielt opptatt av? Typ hvite tenner, pupper, rumpe,negler, lepper osv. 

 

Lea<3

 

4 kommentarer
  1. Viktig at man føler seg vel 🙂 Jeg synes extensions er fint når man ikke ser at personen faktisk har det 🙂 Jeg husker den gangen jeg hadde extensions. Det satt kjempefint og jeg var veldig fornøyd, men det var sååå rart å ta det ut igjen. Har klart meg uten i et par år nå og går nok aldri tilbake til det fordi jeg er redd for å ødelegge det, haha!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg