Et lite gullkorn

God formiddag.

Våknet i dag og har fortsatt hår på hodet. Tror ikke noe mer har knekt eller falt av i løpet av natten. Jeg drømte så klart om at jeg sto og dro av hår som hadde kuttet seg av sånn midt på og håret som satt igjen sto til alle kanter. En blond Karius eller Baktus kan man si. Jeg har tenkt over noe som skjedde hos frisøren i går bare minutter før verden raste. Og dere vil ikke tro det liksom. Jeg postet et bilde på insta. Sjekk dette skjermbildet. Det artikkelen handlet om var en som hadde mistet sin kjære brått og brutalt. Og akkurat da jeg leste det kjente jeg at hår ikke akkurat var viktig.

Så nå sitter jeg her og tenker at jammen er man seg selv nærmest. Mitt hårtap føles forferdelig-men det gror jo ut igjen (får jeg håpe). Og  seriøst så har jeg opplevd mye verre ting enn dette og tenk på alt det grusomme folk verden over opplever. Nei, dette skal ikke få ta så mye plass i mitt hode at jeg mister fokus på viktige ting. Misforstå meg rett- hår ER viktig for meg, men JEG er jo mer enn et langt blondt hår da.

Det er en liten ting til jeg bare må dele med dere nå. Og det er at her om dagen fikk jeg meg en skikkelig god latter. Dere vet sikkert at jeg har 2 katter. Fredde og Kalle. Fredde er han som sov i senga til naboen i sommer (HER) mens Kalle er en siameser som har vakker personlighet (er det ikke det man sier når utseende liksom ikke spiller noen rolle). Siamesere er kjente for å være en rase som “snakker” mye. Han mjauer assa en hel del mer enn andre typer katter.  Dette kan være både kos og slitsomt, da han ofte begynner å gaule etter at barna har sovnet osv.

Uansett, det som skjedde var at Kalle kom inn verandadøra og mjauet på sin litt saueaktige brekemåte. Hvorpå jeg svarer: hei kommer du, hvordan er det med deg da Kalle? Kalle svarer så klart, som han ofte gjør når han blir snakket til, med et mjaaaauuuu. ÅÅÅÅ sier du det svarer jeg tilbake. Og det er nå min sønn på 5 år virkelig kommer med et gullkorn: Hva svarte’n mamma? Herlig assa. Kanskje jeg er en kattehvisker…… hehe.

God tirsdag til dere alle sammen. Jeg skal ha besøk av søstra mi og venter spent på hennes reaksjon og hva er det jeg har sagt til deg om bleking osv.

Knusekoseklem fra Lea

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg