En kosedag i helvete.

Hei alle mine fine<3

Etter flere dager uten noen form for bloggaktivitet bare renner jeg over av ting jeg mååååå fortelle dere. Jeg vil fortelle dere hvorfor jeg har hatt en liten pause og hva som skjer i  livet mitt om dagen, men aller først nå må jeg bare få ut masse følelser om hvordan DENNE dagen har vært til nå.

Det er mandag og byttedag i dag (les mer her), og nettopp derfor passet det godt med en kosedag hos frisøren. I helga har alt extensionhåret blitt plukket ut slik at etterveksten herfra til månen kunne bli ordnet før nytt innsett av hår til helgen.

Jeg merket at håret var slitt etter denne runden med extensions, men faktisk ikke så ille som sist så jeg var ganske så positivt overrasket. Jeg skulle gå for de tradisjonelle stripene, men frisøren foreslo å helbleke i dag for det ville bli ille kult. Jeg er jo spontan og elsker nye prosjekter så jeg hoppet jo på den ideen med stor entusiasme og forventninger om den derre sexy blond looken. 

Gjennom mange år har jeg utført forskjellige eksperimenter med håret mitt og til tider vært heldig som har beholdt det på hodet. Vært lys og mørk om hverandre og prøvd alt mulig av extensiones. Den første typen jeg satt på var i 2004. Det var av typen syntetisk og ble sydd på med supersterk fiskeline. Det kunne ikke varmebehandles med annet enn varmeruller og når det ble vått ble det driiiittungt. Det var et mareritt å fjerne det igjen (noe som ble gjort av min søster på rommet til pappa mens han lå på sykehuset etter en operasjon pga kreften). Hun har vært min trofaste håravtager i mange år, men nå har Erik tatt over jobben (eller kosen, som han sier).

Jeg har hatt tapehår og clip-on i både lyst og mørkt (godt jeg har det liggende fortsatt). Great Lengths og Socap (nail hair) De siste rundene nå har vært med Rapunzel of Sweden nail hair. Og det eneste jeg kan si at jeg har vært misfornøyd med er tapehåret, ,men det var i 2009 så mye har nok skjedd på den fronten.

Uansett så gleda jeg meg til en kosedag hos frisøren i dag. Jeg er veldig fornøyd med frisøren min. Jeg har alltid vært kjempefornøyd etter hun har stripet håret mitt både med og uten extensions. Meeeeen det er to personer du ikke vil skal bli stille over hodet på deg, og det er legen din og frisøren din. Og fyyyyy fader så stille frisøren min ble i dag.

Etter bleking og litt glansing i vasken var jeg klar for speilet. Jeg satte meg ned og joda, jeg var blitt syyyykt blond, som forventet og hadde dreads – svært uforventet og absolutt ikke en planlagt detalj i dagens prosjekt.

Jeg er sikker på at jeg hørte pulsen til frisøren min. Min egen steg i takt med hennes på vei bort i vasken. Der tror jeg min forsvant for jeg husker kun vage glimt om Olaplex og unnskyld og jeg har fått ut tovene og håret ditt henger på men er knekt og blitt mye tynnere( som om det var mulig å bli tynnere liksom). 

Herregud-fallet fra sexy blondine til å ikke ha hår på hodet varte altfor lenge. Jeg føler fortsatt jeg faller. Tror fortsatt ikke jeg helt har forstått hva som har skjedd med håret mitt. Det jeg kan slå fast er at jeg plutselig er glad for de omstendighetene som er om dagen (forteller mer om det senere). Nå er det bare å håpe at det er mulig å sette på extension i håret mitt til helgen.

Som om ikke dette var nok spøk fra han der nede på en og samme dag, hadde så klart bilen min stått over tre timer på parkeringen på senteret og en liten koselig bot på 600 kr glisa meg i trynet da jeg endelig kom meg ut i bilen.  Frisøren derimot var svært lei seg og tok ikke betalt for noe som helst i dag. Hun sendte med meg olaplex hjem så jeg skal ta en ny behandling før et forhåpentlig nytt påsett til helgen. Jeg tror jeg var like lei meg på hennes vegne som hun var på mine.

Assa sånt kan skje-og det var liksom bound to happen. Fikk meg en liten vekker i dag. Neste gang jeg skal ha på nye extensions, for ja, det blir så klart en neste gang, da blir det i min egen naturlige (nr. 666- satan helvetes kjedelig) farge. Da får i alle fall HAN det som han ville.

Les innom i kveld også for litt mer tanker og følelser om ting som skjer i livet mitt om dagen. Nå må jeg roe nerva med iskald pepsi max med sitron og rosa sugerør (Jepp jeg blir trøstet).

Lea <3

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. jævelungene: Ja tre timer på et kjøpesenter kan jo være litt i korteste laget hvis man både vil shoppe og spise. Nå fikk jeg faktisk beskjed for litt siden av frisøren at jeg skulle slippe den boten. Utrolig flott frisørsalong. Han en flott kveld videre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg