Det gode campinglivet.

Glory glory folkens.

 

Ja her ligger jeg da-med rød Manchester United trøye , og “ser” på fotball (tenker at jeg skal benytte tiden liiiiiitt bedre enn å se på fotball ja). Erik er opptatt, så nå måååå det vel gå an å få litt bloggero.

Jeg har vært på jobb i dag, men så fort jeg kom meg hjem dro vi ut på campingen for å ta ned forteltet og rydde (presenninger osv kommer vi tilbake til en annen dag). Jeg må innrømme at jeg har gruet meg litt til dette da jeg aldri har vært med på å ta ned fortelt, kun fått med meg at sånt kan være morsomt å se på for andre. Heldigvis gikk det veldig greit. Det eneste som kunne vært litt morsomt å se på hvis det hadde vært andre der var at vi slet litt med å få løsnet sideveggene fra glidelåsene-men den som gir opp har tapt-og ingen av oss liker å tape. 

Mens vi tok ned og ryddet bort kjente jeg at jeg gleder meg ille til å sette alt opp igjen til våren. Det er deilig å være ferdig med ryddingen for denne gang, men det blir så utrolig gøy å kunne starte ved påsketider neste år sammen med alle de andre camperne. 

I år måtte alt gå så fort og vi hadde kun noen uker på oss pga vi skulle starte ferien. I og med at campingvognkjøpet kom noe spontant (HER) måtte det gå unna. Neste år er jo alt klart. Platting og telt er i orden og vi har alt vi trenger av møbler osv. Det eneste vi trenger å gjøre er å male platting, kjøpe et større kjøleskap og  pynte med blomster.Det blir en myyyye roliger opplading før ferien. Gleder meg.

I kveld er det skal vi danse, og jeg gleder meg til å se på. Jeg er så imponert over prestasjonene. Jeg er helt nervøs på deres vegne.

Jeg må forresten også begynne å ta ut extentionhåret denne uka også. Kanskje jeg kan få tatt ut noen i kveld mens jeg ser på tvn. Striper er bestilt og timeavtale til nytt påsett er i orden.

 Jeg har heller ikke glemt mitt nye lille prosjekt med et bloggekontor. Jeg har en krok i stua oppe som jeg ser for meg kunne bli helt prefekt. Jeg tenker å Google litt ideer rundt dette i kveld. As we speak driver vi å snakker her om enda et prosjekt som omhandler Erik sitt piano,min stue og en blank svart idè.

Nå er det snart mandag igjen og jeg gleder meg til å få hjem englene mine<3

God lørdag alle fine.

Lea

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg