Jeg vant!

Heisann.

Nå har vi akkurat kommet hjem etter en ettermiddag og kveld med rydding av campingutstyr. Vi har flyttet en tuuung sovesofa i 2 runder, fra campingen og hjem i huset til Erik. Stakkars naboene hans skjønner nok ingen ting om dagen, da vi noen ganger henter ting ut fra huset og noen ganger setter ting inn. Sånn er det når man har to hus til disposisjon. I morgen skal vi ta ned forteltet så i dag måtte alt bort. Vi nummererte teltstengene og laget en tegning over alt så det skal bli enkel match å sette det opp igjen til våren(lov å håpe).

I huset MITT skjer det i alle fall mye om dagen. Deleveggen mellom stue og kjøkken er nå ferdig satt opp og malt (mangler bare lister),og jeg er suuuuperfornøyd. Det ble så utrolig bra og det virker faktisk større her. Nå gjenstår bare litt maling på veggene på kjøkkenet og litt fornyelse av møbler så er kjøkkenet helt ferdig. 

Neste prosjekt er det hellige vaskerom, eller kaosrommet. Her skal det ryddes og organiseres for en enklere hverdag. DET gleder jeg meg til. Blir godt å slippe å lete i ti minutter etter to like sokker liksom.

I går kveld var gjengen på besøk. Gjengen består av mamma, Mimmi (mormor) og min lillesøster Lise-Marie. I mange år har vi holdt liv i vårt såkalte symøte. I går var det min tur til å avholde begivenheten og sørge for at alle rullet gode og mette ut sent på kvelden – noe de også gjorde

.

Som jeg så åpent uttrykker i min profil så er jeg ikke spesielt glad i strikking og håndarbeid generelt, men det går helt fint, da vårt symøte egentlig er et skravle- og spise møte. Ingen har med seg noe som engang ligner på håndarbeid. Det vi derimot er helt gale etter er mamma sin gode gamle bingo. Vi har med gevinster og spiller med stor innlevelse. Reglene settes alltid før start og endres alltid underveis. Når nr 19 leses opp må vi alltid si 19-arve titten. Det er alltid mamma som har ansvaret for bingoen. De gevinstene man vinner er ikke nødvendigvis de gevinstene man går hjem med. Etter den siste knotten er lagt på og det ikke er flere gevinster å vinne begynner en hektisk bytterunde, eventuelt “grine seg til en gevinst- runde” Jeg husker godt et symøte jeg gikk hjem med 6 flotte drikkeglass , lys, servietter og en sminkepung uten å ha fått bingo en eneste gang, hihi.

Denne gangen vant jeg tre av fire gevinster og var i grunn godt fornøyd. Vant 6 kopper med grått mønster (kjempefine), et fat med gull(det hadde jeg kjøpt og håpet å vinne) og en ildfast form – som jeg forsåvidt prøvde å bytte bort med min søster, som hadde vunnet kakeformer med rosa mønster, men de ville hun ha selv og jeg syntes ikke det passa med grinemetoden siden jeg hadde vunnet nesten alt.

Menyen i går var ostefat, makroner (fryste fra Rema),vannbakkels (fryste fra Rema) og nybakt brownieskake (pose fra Toro) med varme bær og vaniljeis. Temaene rundt bordet var så klart hvor fint det hadde blitt hos meg, barna, hvem som skulle ha julaften (det ble meg-gleder meg vilt til å pynte og ordne), hvor vi skulle ha grøtfest med pepperkakebaking (også hos meg så klart) og jeg klarte å invitere alle på fårikål i høstferien. Nok å gjøre fremover her ja. 

Dette innlegget har tatt lang tid å skrive fordi Erik ikke klarer la være å snakke med meg, så jeg har nå lagt inn forespørsel om et bloggkontor, rosa sådan. Han har tatt det opp til vurdering.  Jeg har allerede mange ideer om hvordan det skal se ut. ÅÅÅÅÅÅ gud nå ble jeg inspirert her. Prosjekter, prosjekter, prosjekter- I LOVE IT.

Ha en super fredag og kos dere med venner og familie i helgen. Jeg skal jobbe, men skal klare å nyte helgen max forde. På lørdag er det Skal vi danse også, og DET må vi jo få med oss.

Lea <3

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg