Da var vi igang igjen.

<3

Denne bloggdagen fortjener litt bobler

Da Erik første gang ble introdusert for min kjære familie (mamma, søster og Mimmi og Offar- vi er ikke mange igjen) ble han advart om dronninga av prosjekter. Åja, det er bare morsomt med prosjekter, fikk de som svar. Ingen tok det svaret så høytidig for han var jo nyforelsket. Men jammen har dronninga funnet sin konge av prosjekter for her går det virkelig unna om dagen.

Vi var enige om at vi ville sette opp en lettvegg for å dele av stua og kjøkkenet. Og det skulle vi gjøre neste uke vi ikke hadde barn. Men hvem er det som har startet i dag- så her sitter jeg og søstra mi med kaffe og Pepsi Max og ser på at han jobber ( noe vi begge liker-å se andre jobbe).

I høstferien tenker vi å ordne vaskerommet så det blir mer praktisk. Jeg har hatt et vaskeproblemissue så lenge jeg kan huske. Det var det ryddegenet jeg ikke har arvet som jeg nevnte for en tid siden. Så det skal bli så herlig å gå inn dit uten å få akutt panikkangst.  Ute av syne-ute av sinn holdningen min kan ikke fortsette. Jeg må deale med problemene mine. Haha. 

Ha en fin lørdag alle sammen. Jeg skal kose meg videre med besøk av søster og tantebarn og se på at Erik jobber (og nå er jeg ikke gravid, så jeg har holdt en list assa).

Lea  <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg