Endelig nytt hår!!!!!

I dag er jeg superstolt over å fortelle at min Theodor, snart 10 år, er valgt til elevrådsleder på skolen sin. Og dette hadde han da liksom holdt for seg selv en ukes tid da eller. Sånt må man jo fortelle assa.

Mamma har vært på  besøk i dag. Hun liker kattene såååååååå godt sier hun. Kunne tenkt seg en selv også hvis ikke det var for at den bæsjet og tisset. Du vet sånne livsviktige funksjoner som levende vesner har. Joda, tror ikke det .

Nå er forresten tiden snart inne for å skifte håret, typ extension hår. Håret ligger klart så må bare få tatt ut det som sitter i nå og tatt den syyyke etterveksten. Erik hjalp meg med å ta ut sist. Det tok vel ca en dag og to flasker vin, men det var skikkelig koselig, så han har tilbudt seg å hjelpe igjen.

Jeg har hatt extension hår så lenge at jeg ikke orker å gå uten. Eventyret startet i 2003 og siden det har jeg vært hekta. Jeg har vært innom mye forskjellig. DET skal jeg fortelle dere en dag. Den første gangen involverer ekstrem sterk fiskesene. Gled dere. Rart jeg fortsatt har hår på hodet (har akkurat nok til å feste i i alle fall).  

Uansett. Jakob er dritgod på filming og redigering og sånn og jeg har spurt han om han vil være med å lage en kul video av hele seansen (så denne gangen får det gå med pepsi max). Han har gått med på å bidra med sin kunnskap, så det blir muligens helgens prosjekt. Håper dere titter innom.

I morgen er det freeeedag!!!! Heeelg og kos. Får hoppe i seng.

Lea<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg