Forandring i planene ble helt nødvendig.

Hællæææææ!

Sarpsborg 08 pryder skjermen på pcen her hjemme nå. Vi brukte litt mer tid på småting i stad (da jeg måtte holde stigen husker dere) så vi valgte å kjøpe kebabpizza og ta med hjem og se kampen på pcen isteden. Vi må nemlig også rekke hjemmespa med bobler i glasset i kveld. Og jeg må finne frem klær til Sarpsborgfestivalen som begynner i morgen, så vi hadde rett og slett ikke tid til å gå ut i dag. 

Jeg har jo fortalt at rommet til Theodor er ferdig så det vet dere jo. Men at vi har hengt opp prismekrone i trappeoppgangen DET vet dere ikke enda. Og det var med livet som innsats. Jeg burde trekke meg fra vervet som verneombud på jobben umiddelbart egentlig. Hadde vi fått HMS tilsyn under operasjon “ikke mist livet mens du henger opp prismelampa” ville arbeidet blitt stanset på stedet. Heldigvis fikk vi jobbe i fred, så nå lampa er på plass. 

As we speak henges det opp enda to lamper, mens fotballkampen har pause. Jeg har laget to kaffe mocca og sitter dødsmett i kosehjørnet mitt. Kebabpizzan på Campino i Halden er sykt god (og mettende).

Guttene mine ringte meg i stad og fortalte at de ikke var i form. En hadde feber og en hadde vondt i magen. Det er deilig at de vil snakke med mamman sin når de føler seg syke, men jeg må si det fortsatt føles rart å ikke være hos dem da. Jeg vet jo at de får kos og omsorg av pappan sin, men jeg vil jo også gjerne servere te på senga og stryke dem på ryggen. De vil kanskje ha mamman sin mer enn pappan sin når de er syke? Eller er det bare noe jeg tror? Eller ønsker?  Hva tenker dere om det? 

I morgen blir det Sarpborgfestivalen for første gang for min del. Jeg gleder meg masse. Jeg er ganske sikker på hva jeg skal ha på meg, men kjenner jeg har fått litt rundere kanter de siste ukene så må prøve klærne litt senere i kveld. Men jeg får heller holde pusten litt så jeg kan ha på det jeg har tenkt. Det tar nok ikke lang tid før jeg ikke tenker så mye på det uansett. Har et seriøst skoproblem da. Fikk aldri kjøpt meg svarte Nike joggesko så mulig jeg må gå med de rosa. I-landsproblem kan du si. (Burde skamme meg)

Kampen står fortsatt 0-0 men lampene er oppe over bordet her nå. Kaffen er akkurat drikkeklar (dritvarm rett fra vannkokern så må stå litt før jeg klarer å drikke den ) så jeg bare sitter og nyter. Straffe til de andre nå-dramatisk sier han som kommenterer. Shit nå ligger sarp under 0-1. Og Erik har satt seg ned. Godt lampene var ferdig hengt opp.

Senere i kveld blir det bobler i glasset og spa på badet. Skikkelig avslapping. Vi har brukt ferien vår på oppussing så fra i kveld blir det kun avslapping. 

Heia Sarpsborg 08 og kanskje vi ses på festival i morgen.

Lea. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg