Nytt rom til Theodor og festivalmodus.

Happy Torsdag alle sammen.

I dag våkna jeg av meg selv, tror jeg(kan ha vært en av kattene som hoppa på meg), klokka 07 ish. Kjente jeg måtte tisse, men den følelsen klarte jeg lett å undertrykke. Så derfor våknet jeg 09 ish isteden og holdt på å tisse på meg. 

Etter frokost (restene fra ostefatet i går kveld) og kaffe ble det mer jobbing med rommet til Theodor, og nå er det FERDIG. Jeg er kjempefornøyd og gleder meg til han kommer hjem fra pappan sin på mandag. Jeg har sendt han bilder underveis på mobilen hans og han har vært raus med kommentarer tilbake. Så jeg er ganske sikker på at han blir fornøyd også når han ser det “in live”

Nå ligger jeg og Erik på sofaen og spiser makroner og drikker kaffe. Katten  Kalle ligger godt planta mellom oss mens Fredde er ute på vift som vanlig. Vi prøver å finne motivasjon for et par ting til som skal ordnes før vi drar ut og spiser kebabrull, drikker kaffe på Sarpen og ser Sarpsborg08 kamp.

Erik fant motivasjonen først her så nå må jeg visst holde en stige så jeg må avslutte her i kosekroken min i sofaen. Lover mer oppdatering med bilder i kveld etter fotballkampen. 

Kos fra Lea

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg