Jentetur <3

Goooood morgen alle sammen. Her er det full fart i huset med 4 gutter og 2 katter. Førstemann våkna kl 07 (det var ikke meg for å si det sånn) og utbrøt fornøyd jeg var førstemann til å våkne i dag.  Jeg jobba kveldsvakt i går og var ikke hjemme før nærmere 22.45 så jeg kunne styre min entusiasme. 

Jeg ble vekket igjen litt senere på en særdeles mye mer behagelig måte. Mmmmmmm, elsker kosemorgener.

Jeg har jo vært på Oslotur med Særpeladies, Veronica og Alfhild. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å fortelle dere om turen enda pga jobb og hverdagens mangel på klokketimer. Men nå har jeg fått satt meg i kroken min i sofaen med kaffen og barna er opptatte med egne ting. Jeg ser at Erik stadig flyr opp trappa, men jeg klarer fint å overse det akkurat nå. Ikke noe problem faktisk. 

Dagen startet med en dagvakt på jobb frem til kl 12. Så hentet Erik meg og kjørte meg til toget. I bilen lå det en ny veske til meg siden pissepus nå har tissa i alle yndlingsveskene mine. Snille kjæresten min. Deilig lunsj tok vi også sammen i bilen før jeg tok toget sammen med Veronica til Oslo for å møte Alfhild. 

Vero og jeg fikk litt tid til shopping mens Alfhild var på jobben. Jeg prøvde(for morro skyld) en sykt fin grønn buksedress (aldri eid noe sånt før) som jeg bare måtte kjøpe.  Vet ikke når jeg skal få brukt den, men den var for bra til å gi slipp på (som så mye annet jeg har kjøpt og aldri brukt). Jeg skal få brukt den. Ganske så snart tror jeg utfra reaksjonene hjemme da jeg viste frem kjøpet.

Etter shopping møtte vi Alfhild på Fridays og spiste deilig mat (sykt store porsjoner) og tok en drink. Appletini. Så gikk vi videre til Aku Aku bar og tok et par drinker til. Der traff vi også på en kompis som i likhet med Alfhild har flyttet fra Særp og inn til hovedstaden. 

Tilfeldigheter? I think not, men på andre siden av baren vi satt på lå det en MacDonalds. Og nei, det var faktisk ikke min idè å gå innom den på veien hjem fra byen, men jaaaa jeg tok en Frappe mocca. Jeg må slutte med det der assa. eller må jeg det? Ikke røker eller snuser jeg og jeg drikke beskjedent så noe må jo jeg også gjøre. Enig?  Har du noe du bare mååå ha?

Mette (ikke navnet assa), (og jeg iskald og uten følelse i tunga) brukte vi alt av offentlig transport for å komme oss hjem til Alfhild. Jeg er seriøst helt lost når jeg er steder jeg ikke er kjent. Jeg trenger hjelp med alt av billettkjøp og hvor vi skal. Jeg vet seriøst ofte ikke hvor jeg befinner meg. Inne på et hvilket som helst kjøpesenter derimot kan jeg med stor presisjon si hvor jeg er og hvor jeg skal. Rart det der:) 

Det ble en morsom natt på Manglerud. Jeg og Vero ble servert kaffe (typen ekstra sterk) med Baileys før vi skulle legge oss, noe som resulterte i at vi begge ble liggende i senga og tulle og tøyse i steden for å sove. Jeg var jo veldig forkjøla for litt siden, men nattens latterkramper sørget for total slimopphosting fra lungene. Takk Vero!!! Og nei jeg vet fortsatt ikke hva genier spiser til frokost!! 

Dagen etter sto vi opp til deilig frokost med egg og bacon. Verdens snilleste Alfhild. Så satt vi i sofaen under pledd og dyner med kaffen i mange timer før vi dro og spiste lunsj.

Fått ny favoritt – kaffe mocca

 

Trykk på bildet for å komme til hjemmesiden deres.

 

Alfhild er naprapat og hadde en pasient som trengte hennes hjelp så vi ble med henne på klinikken og ble overrasket med 30 minutters massasje fra massasjeterapeuten Eirin, som også jobber på klinikken. Smertefull fryd er det vel det kalles. Jeg har jo slitt med nakken min i mange år og har ligget utallige timer på benken hos min manuellterapeut og blitt knekt og knadd. Eirin gav meg en mer behagelig opplevelse med massasje på disse områdene. Og det var sårt etterlengtet. Jeg var helt slækk etter behandlingen. Gode råd om Bh størrelser og øvelser for å avspenne kjeven (jeg sliter fælt med det) fikk jeg også. 

Siden Erik jobber i Oslo satt vi på med han hjem igjen. Han henta 2 slække nymasserte frøkner. 

Hjemme var det nye speilet hengt opp på veggen. Jeg er så utrolig fornøyd med det og hele oppussingen. 

Nå er det kun jobb i kveld og i morgen tidlig igjen så har jeg en hel uke ferie. Og snart er det Sarpsborgfestivalen og outfit til den. Ha en fin lørdag alle sammen.

Kos fra Lea.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg