Velkommen herlige hverdag<3

Morgenen starta like brått og overveldende- som alltid. Som vanlig snooza jeg en eller to ganger for mye og endte opp med å stå opp ca 30 minutter i seneste laget.Ikke krisesent, men sånn akkurat passe sent at det ville bli varmt. Ingen cat-off  kaffe kunne redde morgenkosen. Jeg var rett og slett utilnærmelig. Overhodet ikke mottakelig for noe eller noen. 

Matbokser, drikkeflasker og hårstyling gikk som en drøm. Klær og nye solbriller og fortnitejakker. Alt gikk min vei helt til 5 åringen mente det var blodig urettferdig at de to store hadde fått nye solbriller og at de kunne sitte hjemme lenger enn han på morran. Det var da jeg valgte å ofre all moral og foreslo fri bruk av min mobil til barnehagen, vel vitende om at jeg nesten ikke hadde mobildata etter frisørtimen på fredag, for å prøve å godsnakke med den av mine sønner som definitivt har arvet min herlige morgenkvitter. Men da skoa hans fløy av for andre gang skjønte jeg at min kommende svigerdatter må få opplæring i cat-off kaffe. 

På vei til barnehagen var stemningen derimot god og minsten ytret pent : det er jo lov med en kos mamma. Smeelt. Lille engelen min.

To spente gutter gledet seg til skolestart og med nye outfitter fra top til tå ble de to små herrene kjørt til skolen. En hadde fått litt lekser, mens begge hadde fått med lekser hjem til MEG. Så nå skal jeg sette meg ned og virkelig kose meg med å legge bokbind. Så måååå jeg bestille skolemelk. Og så måååå jeg sikkert masse annet også. For det er så mye man måååå hele tiden. Uka har allerede begynt å fylle seg opp. Begge de store skal i bursdag i løpet av helgen og jeg skal jobbe. Så da er vi i gang igjen folkens. Den herlige hverdagen<3

u

Masse  “hverdagen er de beste dagene” klemmer fra Lea.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg