På huk i hagen

Heeei! 

Fredag morgen startet rolig fordi jeg hadde fri fra jobb. Hver 6. uke har jeg en såkalt oval helg, det vil si fri fredag til søndag. Nå til helgen som kommer derimot jobber jeg fredag til søndag. I hvertfall var fredag starten på en sånn oval helg og en utrolig god følelse i kroppen. Ikke bare hadde jeg fri, men jeg skulle også hente Gabriel (minstemann) i barnehagen kl 12 for mammadate.

Vi kosa oss masse lille engelen min og jeg. Disse mammadatene har bare blitt bedre og bedre. Og etter bruddet og med 50/50 deling er det så deilig å ta dem med på date når de er hos pappan sin. Det blir jo ikke hver gang de er der, da hadde det ikke vært så spesielt for hverken meg eller gutta (ikke hadde jeg hatt råd heller- de vet å kose seg disse små mennene mine), men innimellom får vi det til.

Frisør,mækken (jada jeg tok en Frappe ja),Toys r’ Us og besøk hos mimmi ble det. Frisørtimen kunne forsåvidt lagt en demper på hele daten da det var 13 forran oss i drop in køen. Alle andre var visst også ute i siste liten. Og hva gjør gamle damer med grått hår på en drop in siste dagen før skolestart liksom. Need i say more?  Men vi klarte oss ,fikk varsel om lite mobildata igjen på tlf etterpå bare, men det ofrer jeg lett.

Senere på kvelden var jeg på en ny date. Jepp. To på samme dag ekke værst. Denne daten betalte ikke jeg for da 🙂 Mission: Impossible Fallout , kan absolutt anbefales. Jeg holdt pusten så lenge i en av de første scenene at jeg ble helt svimmel. Kul film. Jeg liker sånne filmer hvor biter faller på plass med timing og kule detaljer. Min første filmcrush var jo også med da; Tom Cruise. Enten er det meg eller  så er det han- men kan ikke si den samme følelsen er der lenger. Han ekke noen George clooney akkurat. OMG, sett Oceans eleven noen ganger liksom.

 

Lørdag ble den store oppussingsdagen. Erik hadde for såvidt maskert og gjort klar stua på fredag mens jeg kosa meg på date med Gabriel (liiiiiitt dårlig samvittighet for det, men jeg kommer over det). Så på lørdag var det på med maleklær og frem med ruller og pensler. Deco blue- for en deilig farge- det kila nesten litt i tissen da det første strøket var på. Så utrolig fint det ble, jeg er superfornøyd.

Vi fant brått ut at spisestua til Erik ville passe ille bra i stua mi så vi henta den på kvelden. Så mala vi litt mer og spiste sushi (må jo passe på å få i seg nok mat). Klokka 01.30 bar vi inn spisetua i den ferdigmalte stua mi. Fyyy f som vi bar. Bordet veide jo et tonn (“det veier mye mer enn deg kjære,”sitat Erik. Er litt å gå på opp til ett tonn kan man si da. Var det ment som et kompliment?) og det er ikke akkurat rett vei fra bilen og inn i huset mitt. Neida vi måtte gå rundt opp bak huset pga trappen inni huset ville bli for trang. Jeg var seriøst redd jeg skulle miste dritten. Det var skikkelig ubehagelig å kjenne at jeg ikke bestemte over kroppen lenger. Men med viljen fikk vi det inn. Selvom Erik nesten måtte ofre livet for å redde både gulv og bord. Hvis noen av naboene var våkne må de ha trodd vi drev på med noe helt annet. Det var ikke måte på til pusting og pesing på oss begge to og på et tidspunkt utbrøt jeg : jeg er så sliten etterfulgt av at Erik ba meg sette meg ned på huk – hvorpå jeg svarte “Jeg orker ikke mer!” Jaja, litt show for naboen ekke feil på en lørdags natt. 

“Holder du på å dø? Svar da, jeg må vite om jeg kan ta et bilde eller ikke”. Alt for bloggen!

Dagen i dag har gått med til å rydde på plass alt i stua. Pynte og henge opp nyinnkjøpte gardiner. Har fått hjem gutta i dag også. Vanligvis kommer de på mandag, men med første skoledag i morgen er det godt å få dem hjem og ordne med sekker og klær og alt som hører med til den store dagen. Nye klær og sko ligger klart på rommet og sekken er fylt opp med nytt utstyr(som sikkert forsvinner etter første måneden), matpakker er smurt og skolemelk- søren, det har jeg glemt å bestille. Jaja det kommer en dag i morgen.

Så må jeg ikke glemme å fortelle at vi har sett på fotball i dag også da. Jeg har fått egen Manchester United trøye og fikk innviet den i dag. Så med flagget til topps, rød trøye og glory glory på tunga gikk laget vårt (Erik sitt, men nå også mitt) på et skikkelig tap.    

Nå får jeg komme meg i seng så vi ikke forsover oss på første skoledag.

Natti natt. Stor Leakos <3

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg