No more sticky lips!

Jeg er egentlig ikke veldig glad i leppestifter, lipgloss og leppepomader. Liker ikke å være seig og klissete på leppene og liker ikke for mye farge heller. Synes mange produkter bare gjør leppene mine tørre. Etter noen hint om dette og farger og så videre snappet så klart Erik opp et ønske om en god leppestift som både er pleiende og svak i fargen. Ala lys rosa og nude.

Screenshot

Gleden var stor da det plutselig lå to elegante små esker på bordet hjemme. Jeg må være så ærlig å si at jeg åpnet med en viss skepsis og nysgjerrighet. Nilens Jord? Aldri hørt om før, men de så jo dritfine ut. «Rose» og «vintage rose». Fargene var til å spise opp. «De vil passe deg perfekt, kjære.»

Fordi fargen «nude» ikke var å få tak i lenger hadde Erik fått «vintage rose» som skulle være så si lik i fargen. Butikken hadde vært svært behjelpelige med å finne de rette produktene for ham. Jeg prøvde de så klart med stor iver. Hvem som var mest ivrig er litt usikkert forresten – Erik var rimelig stolt av funnet sitt. Spesielt da han forstod at jeg rett og slett eeeelsket dem!

De ser helt skjønne ut. Lukter svakt og behagelig. Er utrolig deilig på leppene og fargene «rose» og «vintage rose» er helt nydelige. Akkurat som jeg ønsket meg. Litt skimmer er det også i dem så leppene glitrer diskrét. 

Produktene er rett og slett herlig delikate. Elsk på dem <3

#nilensjord #makeup

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg