Knallbra spontankjøp på bunnen av vinflaska

Blåskjell og første blogginnlegg fra campingvogna i går. I dag – hvorfor campingvogn?

Med èn måned igjen til sommerferie tror jeg ikke Erik forstod omfanget av oppgaven da han som vanlig sa «Hvor vanskelig KAN det være?» da han plutselig ble delegert oppgaven med å sikre en fantastisk sommerferie for meg, mine 3 gutter, seg selv og sin sønn. Camping med 4 gutter var det INGEN av oss som forstod omfanget av.

Hvilken rødvin det var husker jeg ikke – ikke betyr det noe heller. Det eneste viktige er at den var god nok til at jeg plutselig hadde kjøpt campingvogna til brudeparet – uten noe info om  tilstand eller hvor den befant seg (og med Erik sine penger). Noe han fikk slengt til seg over bordet bare sekunder etter.

Åh, for et herlig spontankjøp det viste seg å være.

I tidenes varmeste juni, fulle jobber og 4 barn skulle vogn på plass, platting bygges, telt settes opp og diverse utstyr rigges til. Heldigvis har vi begge årelang erfaring med campinglivet – som uansvarlige barn. Nå derimot som ansvarlige(?) voksne viste campinglivet seg fra en litt annen side.

Mine delegeringsferdigheter slo ikke feil denne gangen heller. Med masse hjelp og tips kunne jeg konsentrere meg om de viktigste oppgavene – rosa matter, utebelysning til paviljongen, blomster og annet essensielt campingutstyr.

Første dag i ferien ble siste planke skrudd fast og jeg var superklar for å introdusere barna for barndommens beste sommerminner!

#ferie #camping #sommer #minner #prosjekter 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg